SC: Not starting with system boot.

Help Ultracopier/Supercopier by reporting your bug
Post Reply
radhx
Posts: 2
Joined: Fri Jan 24, 2014 10:07 am

SC: Not starting with system boot.

Post by radhx » Sat Jan 25, 2014 4:52 am

Hi,

I recently shifted from WinXP Pro SP3 to Win8 64-bit on a new laptop.

On WinXP, Supercopier started with system boot without any issues.

But on Win8 using Supercopier v4.0.1.11, though being present in system start-up entries (as Ultracopier), it won't start on its own.
After every boot, I have to manually start Supercopier. I have disabled UAC, tried re-installing Supercopier few times, but with same result.

Please advice how to auto-start Supercopier in Win8.

Thanks & Regards,
Rad.

User avatar
alpha_one_x86
Site Admin
Posts: 1282
Joined: Sun Oct 26, 2008 9:09 am
Contact:

Re: SC: Not starting with system boot.

Post by alpha_one_x86 » Sat Jan 25, 2014 1:10 pm

Hello,

I have not Win8, and I can't have illegally.
If you found what is wrong, advise me, I will add the fix.
Work if and the shortcut to the starup menu?

Cheers,
Developer of ImageUltracopier/ImageSupercopier and of the game ImageCatchChallenger

radhx
Posts: 2
Joined: Fri Jan 24, 2014 10:07 am

Re: SC: Not starting with system boot.

Post by radhx » Thu Jan 30, 2014 1:27 pm

I uninstalled Supercopier and installed Ultracopier, and it's loading properly at system boot.

Issue solved.

Thanks & Regards.

User avatar
alpha_one_x86
Site Admin
Posts: 1282
Joined: Sun Oct 26, 2008 9:09 am
Contact:

Re: SC: Not starting with system boot.

Post by alpha_one_x86 » Thu Jan 30, 2014 1:38 pm

Very very strange, I check that's...
You can too buy the supercopier skin for Ultracopier.
Developer of ImageUltracopier/ImageSupercopier and of the game ImageCatchChallenger

Post Reply