Follow the strick order does not work V1.6.1.3

Help Ultracopier/Supercopier by reporting your bug
Post Reply
hanshipp
Posts: 3
Joined: Sat Mar 10, 2018 12:36 pm

Follow the strick order does not work V1.6.1.3

Post by hanshipp » Sun Mar 10, 2019 5:50 pm

Hello,

Sorry for my bad english. I hope you understand me.

since i update the Programm form the V1.2X Version the Function "Follow the strick order" doesn´t work correctly.
I activate the option, but the Tool copies equal like the Windows copytool.

for example.
First the Tool copies:

Code: Select all

Name-Part10
Name-Part04
.
Name-Part01
in the old Version the tool copy:

Code: Select all

Name-Part01
Name-Part02
.
Name-Part10
I need exactly this option in this tool.

User avatar
alpha_one_x86
Site Admin
Posts: 1339
Joined: Sun Oct 26, 2008 9:09 am
Contact:

Re: Follow the strick order does not work V1.6.1.3

Post by alpha_one_x86 » Sun Mar 10, 2019 6:29 pm

Hi,
Seam be bug into Qt.
I have work on version 2 about improve this, maybe you can wait the version 2.
Cheers,
Developer of ImageUltracopier/ImageSupercopier and of the game ImageCatchChallenger

hanshipp
Posts: 3
Joined: Sat Mar 10, 2018 12:36 pm

Re: Follow the strick order does not work V1.6.1.3

Post by hanshipp » Sun Mar 10, 2019 6:49 pm

Hi,

thank you.
Than i have to wait for it.

When did you plan the first release of the V2?

User avatar
alpha_one_x86
Site Admin
Posts: 1339
Joined: Sun Oct 26, 2008 9:09 am
Contact:

Re: Follow the strick order does not work V1.6.1.3

Post by alpha_one_x86 » Sun Mar 10, 2019 6:59 pm

This year I hope.
I can't eat with this project then it's not my priority.
Developer of ImageUltracopier/ImageSupercopier and of the game ImageCatchChallenger

hanshipp
Posts: 3
Joined: Sat Mar 10, 2018 12:36 pm

Re: Follow the strick order does not work V1.6.1.3

Post by hanshipp » Sun Mar 10, 2019 7:08 pm

Thank you.

Can you tell me in with older Version this funktion works 100%.
I have made serveral Updates, i don´t know in with Version this work´s correct.
Then i go back to an older Version and wait for the V2.

You did a very well job with this tool in your free time.

Post Reply